## 2021 Public Private Joint Committee Meeting (On-line)



Date: March 4<sup>th</sup> (Friday), 2022

**\_\_\_** 

Time: 8:30-10:30(Vietnam) 10:30-12:30(Japan)

Master of ceremony : Mr. IWASHITA, Secretariat of SESPP / Interpreter (Vietnamese / Japanese) : Ms. Thai Ha Tran

Agenda U		Final	
Time (Vietnam)	Duration (Inc. Interpretation)	Content	Presenter
8:30 - 8:40	5min (10min.)	Opening Remarks, Introduction of attendees	Corretoriat of CECDD
8:40 - 8:50	5min (10min.)	Overview and results of SESPP activities 2021	Secretariat of SESPP
8:50-9:10	10min (20min.)	Proposal for SESPP activities for 2022	MHLW
9:10-9:30	10min. (20min.)	<ul> <li>Greeting (PhD. Nguyen Thi Viet Huong - Deputy Director General)</li> <li>Update for the following <ul> <li>Skills Test &amp; Skills Competitions</li> <li>(e.g. Progress on nationalization of CAD/MI etc.,)</li> </ul> </li> <li>Issues on implementation</li> <li>Your request and plan for 2022 and milestone <ul> <li>Skills Test &amp; Skills Competitions</li> </ul> </li> </ul>	DVET
9:30-10:15	45min.	<ul> <li>Discussion</li> <li>*Each institute, please share your thought on below (5min. inc. interpretation):</li> <li>①Job trade you wish to focus/concentrate on (both case online/offline)</li> <li>②Request to SESPP for filling the gap between where you are and where you want to be</li> </ul>	All *HIVC *SHTP-TC *VLUTE
10:15-10:30	15min.	Wrap-up	DVET/MHLW