## Agenda of Public Private Joint Committee Meeting in Indonesia / FY 2022

Date: December 19th (Monday), 2022

Time: 09 : 00 a,m - 11 : 30 a.m

Venue: Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP)

Jl. MT Haryono Kav. 52 Jakarta Selatan, Indonesia 12780, Indonesia

1. Opening Remarks (09:00 a.m. – 09:10 a.m. 10 min. including interpretation)

Mr. Kunjung Masehat

Chairman, Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP)

2. Guest Speech (09:10 a.m. – 09:20 a.m. 10 min. including interpretation )

Mr.OMURA Norihisa

Director, Overseas Cooperation Office,

Ministry of Health, Labour and Welfare, Japan (MHLW)

3. Annual activity report of National Skill Certification Committee (09:20 a.m. – 09:40 a.m.

20 min. including interpretation)

**IMDIA** 

- 4. General review of the CAD Drawing (09:40 a.m. 09:50 a.m. 10 min. including interpretation)

  IMDIA
- 5. SESPP activity in Indonesia (09:50 a.m. 10:20 a.m. 30 min. including interpretation)
  - (1) Activity report Mr. IWASHITA Takashi, Secretariat of SESPP
  - (2) Direction of future initiatives MHLW, Japan
- 6. Discussion Q&A (10:20 a.m. -11:20 a.m. 60 min. including interpretation)
- 7. Closing Remarks (11:20 a.m. 11:30 a.m. 10 min. including interpretation)

Ms. Tetty DS. Ariyanto, M. Par

Commissioner, Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP)

8. Group Photo

Master of ceremony: IMDIA

Interpreter: Mr. Muhamad Ridho (Indonesian and Japanese)