Agenda of Public Private Joint Committee Meeting in VietNam / FY2022

Date: March 2nd (Thursday), 2023

Time: 09:30 - 12:00

- Venue: Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC) Lot E1, Saigon Hi-Tech Park, Hiep Phu, Thu Duc City, HCMC, Vietnam
- <u>Opening Remarks (09:30 09:40</u> 10 min. including interpretation) Mr. UCHINO Tomohiro Chief Officer, Overseas Cooperation Office Ministry of Health, Labour and Welfare Japan (MHLW)
- Welcome Remarks (09:40 09:50 10 min. including interpretation) Mr. Nguyen Duc Huy Director, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)
- <u>Review of the 3rd Grade Mechanical Inspection Evaluation at SHTP-TC and Awarding of</u> <u>Certificated Assessors and Participants (09:50 – 10:30 40 min. including interpretation)</u> Mr. Hoang The Ban Expert, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC) Mr. UCHINO Tomohiro Chief Officer, MHLW, Japan
- 4. <u>Comments from Cooperating Companie (10:30 10:35 5 min. including interpretation)</u> Mr. Yamada Yuichi Mitsuba Vietnam Company Ltd.
- 5. <u>SESPP activity in VietNam (10:35 10:55</u> 20 min. including interpretation)
 - (1) Activity report Mr. IWASHITA Takashi, Secretariat of SESPP
 - (2) Direction of future initiatives Mr. UCHINO Tomohiro, Chief Officer, MHLW, Japan
- 6. <u>Discussion · Q&A (10:55 –11:50 55 min. including interpretation)</u>
- Closing Remarks (11:50 12:00 10 min. including interpretation) Mr. Hoang The Ban Expert, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)

Materials : TBD

Master of ceremony : Mr. Hoang The Ban, Expert, SHTP-TC

Interpreter : Mr. Ho Xuan Hung (Vietnamese and Japanese)