Agenda of Public Private Joint Committee Meeting in Indonesia / FY 2023

Date : December 4th (Monday), 2023 Time: 09 : 00 a.m - 11 : 30 a.m Venue: Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Meeting room Jl. MT Haryono Kav. 52 Pancoran Jakarta Selatan, Indonesia 12780, Indonesia

- Opening Remarks (09:00 a.m. 09:10 a.m. 10 min. including interpretation) Representative of Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP)
- <u>Guest Speech (09:10 a.m. 09:20 a.m. 10 min. including interpretation)</u> Mr. UCHINO Tomohiro, Deputy Director, Overseas Cooperation Office, Ministry of Health, Labour and Welfare, Japan (MHLW)
- Annual activity report of National Skill Certification Committee (09:20 a.m. 09:40 a.m. 20 min. including interpretation) Mr. TAKAHASHI Makoto, Execution chairman, IMDIA
- 4. <u>General review of the Plastic Injection Molding Work (09:40 a.m. 10:00 a.m. 20 min. including interpretation)</u>
 Mr.Yasril Syahrial, Plastic injection chief coordinator committee, PT.KMK Plastics Indonesia
- 5. SESPP activity in Indonesia (10:00 a.m. 10:30 a.m. 30 min. including interpretation)
 - (1) Activity report Mr. IWASHITA Takashi, Secretariat of SESPP
 - (2) Direction of future initiatives Mr. UCHINO Tomohiro, MHLW, Japan
- 6. Discussion Q&A (10:30 a.m. -11:20 a.m. 50 min. including interpretation)
- Closing Remarks (11:20 a.m. 11:30 a.m. 10 min. including interpretation)
 Mr. or Ms. Xxxxxx Xxxxxx
 Commissioner, Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP)
- 8. Group Photo

Master of ceremony : Mr.Rudianto, Head of practice execution vice committeeman, IMDIA Interpreter : Mr. Muhamad Ridho (Indonesian and Japanese)