## Agenda of Public Private Joint Committee Meeting in VietNam / FY2023

Date: January 25th (Thursday), 2024

Time: 09:30 - 12:00

- Venue: Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC) Lot E1, Saigon Hi-Tech Park, Hiep Phu, Thu Duc City, HCMC, Vietnam
- <u>Opening Remarks (09:30 09:40</u> 10 min. including interpretation) Mr. UCHINO Tomohiro Deputy Director, Overseas Cooperation Office Ministry of Health, Labour and Welfare Japan (MHLW)
- <u>Welcome Remarks (09:40 09:50 10 min. including interpretation)</u>
  Mr. Nguyen Duc Huy Director, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)
- <u>Review of the 2nd and 3rd Grade Mechanical Inspection and Sequence Control work</u>
  <u>Evaluation at SHTP-TC (09:50 10:20 30 min. including interpretation)</u>
  Mr. Hoang The Ban Expert, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)
- 4. <u>SESPP activity in VietNam (10:20 10:40 20 min. including interpretation)</u>
  - (1) Activity report Mr. IWASHITA Takashi, Secretariat of SESPP
  - (2) Direction of future initiatives Mr. UCHINO Tomohiro, Deputy Director, MHLW, Japan
- 5. <u>Discussion · Q&A (10:40 –11:40 60 min. including interpretation)</u>
- <u>Awarding of Certificated Assessors (11:40 11:50 10 min. including interpretation)</u>
  Mr. Hoang The Ban Expert, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)
  Mr. UCHINO Tomohiro Deputy Director, MHLW, Japan
- <u>Closing Remarks (11:50 12:00</u> 10 min. including interpretation) Mr. Hoang The Ban Expert, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)

Materials : TBD

Master of ceremony : Mr. Hoang The Ban, Expert, SHTP-TC

Interpreter : Mr. Ho Xuan Hung (Vietnamese and Japanese)