Agenda of Public Private Joint Committee Meeting in VietNam / FY2024

Date: February 24th (Monday), 2025

Time: 09:30 - 12:00

Venue: Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)

Lot E1, Saigon Hi-Tech Park, Hiep Phu, Thu Duc City, HCMC, Vietnam

1. Opening Remarks (09:30 – 0950 20 min. including interpretation)

Dr. TAKAMURA Akiko,

Director, Overseas Cooperation Office

Ministry of Health, Labour and Welfare Japan (MHLW)

Mr. Le Quoc Cuong,

Vice Board Manager, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)

2. Welcome Remarks (09:50 – 10:00 10 min. including interpretation)

Mr. Do Tan Khoa Manager, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)

- 3. SESPP activity in VietNam (10:00 10:20 20 min. including interpretation)
 - (1) Activity report Mr. IWASHITA Takashi, Secretariat of SESPP
 - (2) Direction of future initiatives Mr. UCHINO Tomohiro, Deputy Director, MHLW, Japan
- 4. <u>Discussion Q&A (10:20 –11:40 80 min. including interpretation)</u>

Topic: Vocational Skills Assessment by Japanese Standards in Vietnam, etc.

5. Awarding of successful Examinees (11:40 – 11:50 10 min. including interpretation)

Mr. Do Tan Khoa Manager, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)

Dr. TAKAMURA Akiko Director, MHLW, Japan

Mr. Huynh Quoc Khanh Director, Kaintech

6. <u>Closing Remarks (11:50 – 12:00 10 min. including interpretation)</u>

Mr. Hoang Anh Director, Saigon Hi-Tech Park Training Center (SHTP-TC)

Materials: TBD

Master of ceremony: Mr. Do Tan Khoa, Manager, SHTP-TC

Interpreter: Mr. Ho Xuan Hung (Vietnamese and Japanese)